Ook voor sanitair zit u goed bij ons!

Ook voor alle zaken omtrent sanitair bent u bij ons aan het juiste adres, uw loodgieter in Drachten. Uw badkamer is een plaats waar u veel tijd doorbrengt en waar u moet kunnen ontspannen, het is dus belangrijk dat het sanitair goed aansluit op uw wensen en behoeften.

Wij staan klaar om u te adviseren in het gehele proces. Het installeren van uw sanitair in Drachten kunt u gerust aan onze vakmannen over laten: van het breken, verleggen van leidingen, tegelwerk tot het plaatsen van sanitair. Of u nu uw gehele badkamer wilt aanpakken of enkel een kraan wilt laten vervangen: voor vakmanschap bent u aan het juiste adres bij onze loodgieters. In Drachten kunnen wij alle merken sanitair op korte termijn voor u leveren en monteren.

Problemen met uw sanitair?

Het is uiteraard van groot belang dat alles in uw badkamer functioneert zoals het hoort te functioneren. Het installeren van uw sanitair zal dan ook met uiterste precisie gebeuren. Ontstaat er in Drachten of in de omgeving van Drachten echter toch een probleem met uw sanitair? Heeft u bijvoorbeeld lekkage van uw bad of douche, of zit de afvoer van uw wasbak verstopt? Met lekkage of andere problemen aan uw sanitair hoeft u in Drachten niet lang te blijven zitten. Hiervoor kunt u namelijk gebruik maken van de uitstekende service van ons loodgietersbedrijf. Eén enkel telefoontje naar ons bedrijf is genoeg; wij sturen direct een loodgieter naar u toe die ervoor zorgt dat uw sanitair snel weer perfect functioneert.